Home » Новини » Досконалості немає меж)))

Досконалості немає меж)))

Що являє собою міні-теплиця? Яким має бути міні-сад? Цікаво? Тоді запрошуємо Вас до гімназії № 9, де можна побачити реалізовані проєкти учнями 8-А класу (Бурлакова Аріна, Голбан Марія), 9-В класу (Кізько Катерина, Сімійон Діана) та 11-Б класу (Сірак Микола, Вільшанков Даніїл, Власова Анна, Вовченко Катерина) в рамках міжпредметного навчально-дослідницького проєкту «КВІТКов? феєрія» з предмету біологія (тьютор: Хаврюта Л.Я.)

Презентація задуму відбулася 23 січня 2020 року. 

Міні-теплиця  “Дослідницький марафон” – це звичайний парник, але в зменшеному вигляді. Його головне призначення – збільшення врожайності і можливість вирощування рослин протягом цілого року. Особливість такої конструкції полягає в її компактному розмірі, простоті виготовлення та зручності експлуатації. Все залежить від польоту вашої фантазії і наявності  підручного матеріалу. 

Мрієте про Трояндову клумбу на території гімназії? Не питання: вирощуємо троянди із звичайних пагонів – висаджуємо в квіткові горщики – доглядаємо та спостерігаємо – навесні висаджуємо та милуємося різнобарв’ям троянд.

Міні-сад – це красива прикраса для кабінету біології. І щоб створити таку красу, досить придумати композицію, купити діжки, вазони, посадити в них рослини і квіти, а потім додати камінчики і декорації. Ось і все. Ваш мініатюрний сад готовий! Міні-сад – це спосіб показати на дуже маленькій площі всю неосяжність світобудови…

Саме такими є #Неперевершені#Ексклюзивні#Фантастичні міні-сади “Дотик природи” та “Жива картина” в кабінеті біології, які створили учні гімназії під керівництвом Людмили Яківни.

Фантазуйте))) Творіть))) Все у Ваших руках)))

Календар новин

Січень 2020
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Архив новин

Корисні посилання