Home » Новини » Олімпіада – це підсумок найвищих знань)))

Олімпіада – це підсумок найвищих знань)))

У гостинному Рівненському краї 13 команд – із Вінницької, Волинської, Дніпропетровської, Житомирської, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Львівської, Одеської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької областей та м. Київ розпочали змагання за пальму першості у V Всеукраїнській учнівській олімпіаді з польської мови і літератури. Церемонія відкриття відбулася у комунальному закладі «Рівненський обласний науковий ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів» Рівненської обласної ради». Впродовж трьох днів три десятки учнів 9-11 класів писали, говорили, читали польською мовою. Для них це можливість показати свій рівень знань польської мови та літератури, а для їхніх вчителів – також можливість перевірити свій професійний рівень, якість та ефективність застосованих ними методів та методик навчання.

Нагоду представляти м. Кропивницький та гімназію № 9 на Всеукраїнському рівні мала учениця 10-А класу, Прокопова Юлія. Хоча учениця стала лауреатом олімпіади, вона для себе почерпнула набагато більше: серед учасників знайшла справжніх щирих друзів, обмінялася з ними набутим досвідом у вивченні мови та отриманими знаннями)))

Лауреатів олімпіади нагороджували в Івано-Франківському академічному ліцеї-інтернаті для обдарованих дітей Івано-Франківської обласної ради. Наприкінці нагородження всіх привітав і всім подякував Віктор Кімакович, директор департаменту освіти і науки Івано-Франківської ОДА. Він побажав учням та вчителям нових досягнень і підкреслив, що вони роблять великий вклад у налагодження хороших партнерських довгострокових стосунків побудови майбутнього двох країн – Польщі та України, які разом повинні йти як партнери, як друзі вперед.

Особисто привітати лауреатів та вручити їм цінні призи та подарунки від польського дипломатичного відомства в Україні прибув до Івано-Франківська консул Генерального Консульства Республіки Польща у Львові Рафал Коцот.

Учасники олімпіади не тільки займалися мовою та літературою, але й мали невеличку пізнавально-культурну програму – відвідали місто Галич, римо-католицький костел у Більшівцях, Центр польської культури та європейського діалогу в Івано-Франківську.

Було Класно#Пізнавально#Незабутньо)))

Календар новин

Березень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Архив новин

Корисні посилання