Home » Новини » ЯК ЗРОБИТИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ ЦІКАВИМ ДЛЯ УЧНІВ?

ЯК ЗРОБИТИ НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ ЦІКАВИМ ДЛЯ УЧНІВ?

Математика як наука сама по собі цікава. Навчання дітей математиці – важлива частина навчального процесу для педагогів і батьків. Даний предмет – не просто ряд чисел і незрозумілих формул, властивостей в товстих підручниках і посібниках. На даний момент математика – найбільш універсальна мова пізнання природи і Всесвіту.  Вивчення дисципліни допомагає поліпшити абстрактне і просторове мислення, як результат – підвищити логічні здібності.  Математика стане в нагоді в звичайному житті всім – від інженерів до письменників, оскільки з нею стикаєшся практично на кожному кроці. Живучи в технічному столітті, людина виявляється залучена в круговерть чисел і формул.

12 лютого 2019 року в рамках реалізації міжпредметного навчально-дослідницького проекту «Краса&Мода&Стиль»  з предмету «математика», було проведено ділову гру «Ательє» (9-В клас, 11-А клас) – тьютор: Патріман Н.Г.

Команди проектували види одягу, використовуючи геометричні фігури; підбирали кольорову гаму для виготовлення одягу; з геометричних фігур складали силуети; розробляли моделі одягу, які можна виготовити з хусток, шарфів; створювали проект моделі, для виготовлення якої використовують 2,5 м тканини шириною 0,9 м., рекламували товар ательє, реалізовували продукцію в інші країни тощо.

Дякуємо командам учнів та вчителю за чудовий захід)))

Математика організовує, впорядковує і оптимізує ваше мислення)))

Календар новин

Лютий 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728  

Архив новин

Корисні посилання