Home » Новини » Фізика для майбутнього: як заохотити школярів пізнавати фізичні властивості тканин?

Фізика для майбутнього: як заохотити школярів пізнавати фізичні властивості тканин?

В епоху інновацій знання точних наук є не лише конкурентною перевагою на ринку праці, але й допомагає успішно орієнтуватись в умовах постійних змін технологій, підходів до навчання чи роботи.

Фізика є науковою основою техніки, тому її знання необхідні кожному для успішної роботи на виробництві, для активної участі в раціоналізації і винахідництві, в удосконаленні техніки і технології виробництва. Фізика як навчальний предмет визначає формування в учнів уявлень і понять про сучасну фізичну картину світу. Все це доводить важливість виховання і розвитку інтересу до предмету.

17 квітня 2019 року в рамках реалізації міжпредметного навчально-дослідницького проекту «Краса&Мода&Стиль»  з предмету «фізика», було потрібно розробити  проекти на тему: “Фізичні властивості тканин”, 7-Б, 8-А, 8-Б, 11-А класи) – тьютор: Солтик І.В.

Подібні заходи сприяють формуванню в учнів наукового світогляду, виробленню вмінь і навичок самоосвіти; розвитку індивідуальних творчих здібностей та нахилів.

Академік А.Ф.Йоффе сказав : «Сучасна техніка – це, перш за все, фізика в різних її застосуваннях». Тому тьютор (Солтик І.В.) створила умови, що збагачують знання учнів та пробуджують їх прагнення до творчого вирішення проблем, долучає школярів до однієї з чарівних сторінок Природи, ім’я  якій – Фізика)))

Було Дослідно#Пізнавально#Експериментально)))

Календар новин

Квітень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  

Архив новин

Корисні посилання