Home » Новини » Вивчаємо хімію із задоволенням)))

Вивчаємо хімію із задоволенням)))

Знання з хімії знадобляться кожному в житті.  Володіючи інформацією про речовини, діти, наприклад,  легко очистять чайник від накипу, а газову плиту від жиру, зможуть досліджувати продукти харчування і  робити власний вибір щодо їх споживання, зможуть виокремити дієві способи відбілювання одягу без хімії, з’ясують, як відрізнити натуральну тканину від сентетики. А навички роботи з реактивами допоможуть уникнути хімічних небезпек.  Саме тому у нас виникла ідея розпочати проекти «Вирощування кристалів», «Відбілювання одягу без хімії» тощо  в рамках реалізації міжпредметного навчально-дослідницького проекту «Краса&Мода&Стиль»  з предмету «хімія».

25 січня 2019 року в гімназії відбувся захист учнівських проектів. До презентації долучилися учні 8-А та 11-А класів (тьютор: Акішова Р.А.):

Зінов’єва Вікторія та Кошмак Аліна поділилися секретами вирощування кристалів в домашніх умовах (8-А клас).

Шароварова Вікторія, Лежавська Анна та Матявіна Наталія (11-А клас) провели експерименти з відбілювання одягу без хімії.

Маган Аліна (11-А клас) продемонструвала проект на тему: «Дослідження природних об’єктів якості  кислотно-основних індикаторів».

Проекти дали можливість дітям працювати по-сучасному.  Учні змогли проводити власні дослідження  хімічних процесів, експериментувати, на основі спостережень робити висновки. Такий підхід у викладанні хімії сприяє формуванню навичок роботи з реактивами та  хімічним обладнанням.

Отримані емоції, враження, досвід – все це сприяє

зацікавленню хімією, як наукою)))

Переконаємо  кожного учня, що хімія – це цікаво)))

Календар новин

Січень 2019
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Архив новин

Корисні посилання